Betaling

Het is op dit moment alleen nog maar mogelijk om via vooruitbetaling items bij ons te bestellen.
Zodra u uw bestelling bij ons heeft gedaan ontvangt u van ons een rekeningnummer en het te betalen bedrag. U dint zelf dit bedrag naar ons over te maken onder vermelding van het betalingskenmerk van uw bestelling.
Zodra het geld bij ons op de rekening zichtbaar is, verpakken wij uw bestelling en versturen we dit via PostNL.

Deze webwinkel is nog in oprichting, vandaar dat dit de enige betaal mogelijkheid is. Binnen enkele dagen zullen bwij meer betaal mogelijkheden toevoegen, zoals iDeal en Creditcard betalingen.

Levering

Verzendkosten:

In onze webwinkel betaald u verzendkosten voor het versturen van producten terwijl dit bij heel erg veel webwinkels gratis is.
Wij zijn van mening dat gratis niet bestaat. De manier om gratis verzenden mogelijk te maken is door elk artikel iets duurder te maken, waardoor de kosten voor verzending worden gedekt door de prijs van het artikel. Dit betekend dat wanneer u maar 1 artikel koopt, u al voldoende betaald moet hebben om de kosten te dekken, maar dat wanneer u meerdere artikelen koopt, u dus eigenlijk teveel betaald en wij zouden verdienen aan de verzendkosten.
Dit willen wij niet, vandaar dat we één transparant bedrag in rekening brengen voor de verzendkosten.

Levertijden:

Omdat FoVi3D een bedrijf is waar ik voor werk naast mijn andere werkzaamheden (een fulltime baan), kan ik alleen 's avonds werken aan mijn webwinkel.
Dit betekend onder andere dat ik bestellingen pas kan inpakken als ik op de zaak ben, en dat is 's avonds. Ik kan tot 10:00 uur de pakjes wegbrengen naar onze PostNL locatie, maar deze worden helaas pas de volgende dag opgehaald en verstuurd. De levertijd bedraagt daarom 2 werkdagen vanaf het moment dat de betaling bij ons is ontvangen.

Transporteur:

Het afleveren van de goederen bij u thuis hebben wij uit handen gegeven aan PostNL. Binnen Nederland is dit met 96% tevreden klanten de betrouwbaarste transporteur voor pakket post.
Pakjes worden door PostNL op werkdagen van 08:30 tot 21:30 bezorgd en op op zaterdagen in de ochtend en middag. Als u tijdens de bezorging niet thuis bent kan het zijn dat een pakje wordt afgegeven bij de buren of het pakje wordt de volgende werkdag nog een keer aangeboden. Als u de tweede keer ook niet thuis was, wordt het pakje afgeleverd bij een PostNL locatie bij u in de buurt waar u 14 dagen de tijd heeft om het pakje af te halen.

Zodra uw pakket is aangeboden op het postkantoor ontvangt u via de email die u heeft opgegeven tijdens de bestelling een Track en Trace code van ons. Met deze Track en Trace code kunt u uw bestelling volgen.

Landen:

Op dit moment bieden wij alleen nog maar verzending aan binnen Nederland.
In de toekomst willen we dit mogelijk wel gaan uitbreiden.